NHB Finland sivuston Käyttöehdot
NHB Finland sivujen sisältö on suojattu tekijänoikeuslain mukaisesti. NHB Finland pidättää itsellään kaikki oikeudet sivuihin ja niiden sisältöön, tekijänoikeudet mukaan lukien, jollei näissä käyttöehdoissa tai sivuilla toisin mainita. NHB Finland sivujen sisältöä (tekstiä kuvia tai sen osia) ei saa lainata ilman lähteen mainitsemista. Tekstistä tai sen osista saa valmistaa kopion ainoastaan sivun lukemista varten ja tulostaa kappaleen sivusta ainoastaan yksityiseen käyttöön. 

Käyttäjän vastuut
Käyttäjä vastaa siitä, että hänen lähettämänsä aineisto on julkaisukelpoista, hyvien tapojen ja lain mukaista.Käyttäjä sitoutuu olemaan esittämättä vaatimuksia NHB Finlandia kohtaan lähettämäänsä aineistoon liittyen. Käyttäjä on tietoinen ja hyväksyy, että NHB Finland voi halutessaan ilman vastuuta ja korvausvelvollisuutta julkaista aineiston kokonaisuudessaan tai osan siitä ja liittää lähetettyä aineistoa tai sen osia johonkin muuhun aineistoon, palveluun tai tuotteeseen.
Joihinkin NHB Finlandin sivuihin tai -palveluihin saattaa liittyä muita ehtoja, jotka on määritelty kyseisellä sivulla ja jotka käyttäjän tulee hyväksyä ennen palveluun rekisteröitymistä tai sivujen avaamista.

NHB
Finland sivuston vastuu
NHB Finland ei vastaa sivujen saatavuudesta.
NHB Finland ei vastaa sivujen ja siellä olevien tietojen käytön välittömästi tai välillisesti aiheuttamista vahingoista.NHB Finland ei vastaa sivuilla esitettävien tai sitä kautta saavutettavien tietojen oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. NHB Finland ei vastaa niiden sivujen sisällöstä, joihin sen sivuilta on linkkiyhteys ja jotka on tehty tai julkaistu jonkun muun kuin NHB Finlandin toimesta.

Palvelun tarjoajan oikeudet

NHB Finland voi milloin tahansa poistaa käyttäjän tai käyttäjän lähettämän aineiston sivuiltaan.
NHB Finland varaa oikeuden milloin tahansa estää pääsyn sivuilleen sekä oikeuden muuttaa sivuja tai sulkea sivut.


Ajankohtaista
Vaihtuuko tässä kysymys koskaan? (03.06.2010 15:43)
Kyllä
Ei
Mitään en ole ottanut!
©2019 NHB Finland:: NHB, vapaaottelu, MMA, BJJ, Submission Wrestling - Putteri (MMD Networks Oy)